Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bodrum Yangin - Nviqzneqrrywom - Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.

Bodrum Yangin - Nviqzneqrrywom - Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı.. Yangın bölgesi kayalık ve ulaşım olmadığı için itfaiye ekipleri yangını söndürmekte güçlük çekti. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

21 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım! İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Jul 16, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesine bağlı gümüşlük mahallesi koyunbaba mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti.

Ecn14yr86rcmwm
Ecn14yr86rcmwm from cdn.haber.com
Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. 27 haziran 2021 12:23 0. Son günlerde verdiği kilolarla adından söz ettiren sosyetik güzel süreyya yalçın, bodrum 'da tekne tatili. Yangın bölgesi kayalık ve ulaşım olmadığı için itfaiye ekipleri yangını söndürmekte güçlük çekti. Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı.

Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında kaldı. 21 hours ago · bodrum'daki yangın bölgesinde poz veren süreyya yalçın'dan geri adım! Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti. 27 haziran 2021 12:23 0. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Jul 16, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesine bağlı gümüşlük mahallesi koyunbaba mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında. 27 haziran 2021 12:23 0. Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Yangın bölgesi kayalık ve ulaşım olmadığı için itfaiye ekipleri yangını söndürmekte güçlük çekti.

Bodrum Da Makilik Alanda Yangin Son Dakika Haberleri Internet
Bodrum Da Makilik Alanda Yangin Son Dakika Haberleri Internet from i2.cnnturk.com
Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Jul 16, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesine bağlı gümüşlük mahallesi koyunbaba mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Rüzgar ve kuru otların tutuşması sonucu kısa sürede yayılan alevlere, muğla orman bölge müdürlüğüne bağlı 4 arazöz ve su tankeriyle müdahale ediliyor. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. 27 haziran 2021 12:23 0. Apr 18, 2021 · bodrum'da makilik alanda korkutan yangın. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında.

Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı.

Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında. 27 haziran 2021 12:23 0. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında kaldı. Son günlerde verdiği kilolarla adından söz ettiren sosyetik güzel süreyya yalçın, bodrum 'da tekne tatili. Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. İtfaiye ekipleri orman ekipleriyle birlikte alevlere karşı omuz omuza mücadele etti. Muğla büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri bayram tatilinde bodrum ve yatağan ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale etti.

Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında.

N Xe7kzef Ajqm
N Xe7kzef Ajqm from boldmedya.com
Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Son günlerde verdiği kilolarla adından söz ettiren sosyetik güzel süreyya yalçın, bodrum 'da tekne tatili. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. 27 haziran 2021 12:23 0. Jun 27, 2021 · muğla'nın marmaris ilçesinde oteller ve yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Alevler ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu yerleşim yerine ulaşmadan söndürüldü. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Jul 16, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesine bağlı gümüşlük mahallesi koyunbaba mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı.

Son günlerde verdiği kilolarla adından söz ettiren sosyetik güzel süreyya yalçın, bodrum 'da tekne tatili.

Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında kaldı. Apr 18, 2021 · bodrum'da makilik alanda korkutan yangın. Jul 16, 2021 · gümüşlük mahallesi'nde sarp bölgedeki makilik ve otluk alanda yangın çıktı. İçmeler mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, makilik ve otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu söndürüldü. Jul 16, 2021 · yerel haberler / muğla haberleri̇ selçuk akbaş/bodrum (muğla), (dha) muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Orman yangınları açısından türkiye'nin en hassas bölgelerinin başında. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın bir anda büyüyerek tüm tepeyi kapladı. Alevlere muğla orman bölge müdürlüğü. Yangın bölgesi kayalık ve ulaşım olmadığı için itfaiye ekipleri yangını söndürmekte güçlük çekti. Kara yolu ulaşıma kapatıldı, çevredeki vatandaşlar bölgeden tahliye edildi. Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı.

Jun 28, 2021 · muğla'nın ula ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık ve makilik alanda yangın çıktı bodrum. Elektrik kablolarından kaynaklı olduğu iddia edilen yangında binanın büyük bir bölümü duman altında kaldı.